Fy fan

Shit va folk helt plötsigt börjar snacka…

Först och främst, det var min vän som för övrigt är komiker som skrev förra inlägget.
Den som inte fattade det har en intelligens nivå på noll.
Sen till spelningen.

Det blev bråk som det blir i varje stad, varje helg.
Ingen som var med mig var inblandad på något sätt!

Sen att min vän drar det med lite ironi är en annan sak.
Jag vet bara att det var bra drag tills det utbröt massa bråk. Men samtidigt så måste man fatta att det var bara väldigt mycket folk som körde loss på samma plats.

Att folk sen ska försöka hitta anledning till att få det till att jag hetsade publiken till upplopp inne på klubben är bara så jävla patetiskt. Finns det inget annat på folks små hjärnor än att försöka få mig att se ut som en dum liten snurunge som gillar att flippa ut på min turne.
Nej tyvärr är det inte så men drag är det på scen iallafall.

Så bloggare, reportrar och små barn.
Lägg ner för fan.

Nynäshamn, tack för en oförglömlig kväll.
Och till mina dedikerade fans som inte kom in på grund av åldersgränsen, jag glömmer er aldrig.
Visste inte att ni var så många där ute.

Och till Polisen, sluta skicka era patetiska emails till reportrar för att försöka dra ner mig i skiten. Det funkar inte. Ni borde kanske istället se att jag hjälper detta samhälle fan mer än er.
Och låta mig vara.

Det var allt för mig.

Peace out…..

Trondheim bokat, sen Kenya!!!!
Hehehe

Dagens email konversation…

Du är fan journalist, ser du inte att det inlägget är skrivet av min vän komikern Abu Hassan???

Shit, jobbar du på aftonbladet??

Den 8 augusti 2010 19:06 skrev Martin Gustafsson :

Ok.
Tråkigt om du känner så.
Men jag funderar bara på ditt blogginlägg där du skriver: ”I går hade Nynäshamn finbesök av en massa kräk i form av oss. Det var galet med slagsmål och snuten sköt i luften så det var fett intressant och underhållande.”

Kan du förklara det?

Det verkar ju ändå som att en hel del hände.

Ha det bra.

Martin

8 aug 2010 kl. 18.53 skrev Ken Ring:

Inget hände.
Blev ett bråk bara som på många klubbar i Sverige varje helg.
Varken jag eller någon i mitt sällskap hade någonting med händelsen att göra.
Så finns inget att skriva om. Och mitt namn ska inte nämnas i eran tidning.
Ha en bra dag och skaffa er ett bättre liv, verkar vara rätt tråkigt nu för er eftersom allt ni skriver är skit.

Tack

Hej på dig.

Den 8 augusti 2010 17:58 skrev Martin Gustafsson :

Hej Ken,

Hörde om grejen i Nynäshamn och läste din blogg. Kan jag nå dig på något nummer? Undrar vad det var som egentligen hände.

DAGENS MEST TRAGISKA INLÄGG:

UPPLOPP I går fanns följande korta notis att ta del av i Nyheter P4: ”Jätteslagsmål utanför krog. Mellan klockan två och tre i natt, började ett stort krogslagsmål i Nynäshamn. Uppemot 100 personer deltog i det och ett stort antal poliser kallades till platsen. Efter slagsmålet sitter fyra personer gripna för bland annat våldsamt upplopp, uppger polisen.”

Det var allt. Ingen bakgrundsinformation och framförallt ingenting om förövarna. Denna typ av korta nyhetsnotiser publiceras varje dag i TT, av Sverige Radio, av massmedia, men sällan berättas vad som ligger bakom nyheten. Idag tänkte vi berätta bakgrunden till vad som hände i Nynäshamn under fredagsnatten.

Det var nämligen den ökända hip-hopartisten Ken Ring (känd bland annat för att ha rappat ”om att storma slottet och våldta prinsessan Madeleine”) som skulle uppträda på Bredaröbaren i Nynäshamn söder om Stockholm. Han hade sitt ”crew” med sig, och skulle bland annat agera DJ under kvällen. Varhelst Ken Ring uppträder, uppstår det kaos med Ken Ring som mittpunkt. Hans publik består av invandrarungdomar som ofta står på kant med lagen, och Kens narkotikamissbruk är allomvittnat.

Polisen var förberedd på att det skulle uppstå bråk även denna gång, men hade endast två polisbilar på plats. Redan i krogkön började stora invandrargrupper prata om att de skulle ”trasha” krogen. Före 12-slaget drog de första slagsmålen igång, och en av poliserna fick en flaska i huvudet.

Polisen retirerade för att invänta förstärkning. Ytterligare tre polisbilar anlände, men invandrarpöbeln var för talrik och vid en given signal vände sig alla mot de närvarande poliserna. Ett antal av ”nysvenskarna” bar kniv som de viftade med. En av poliserna blev så trängd att denne var tvungen att dra sitt tjänstevapen och skjuta ett varningsskott i luften.

Några i pöbeln började då gräva upp gatstenar för att därefter slänga dem på polisbilarna. Även glasflaskor regnade över polisstyrkan, som tvingades retirera gång på gång. Mobben fortsatte att vandalisera i området, framförallt i invandrarförorten Backlura. Varenda busskur slogs sönder.

Inne på krogen uppstod det också tumult. Ken Ring stod enligt uppgift på scenen och med mikrofonen till hjälp uppmuntrade han pöbeln! En stor grupp invandrare attackerade ordningsvakterna med avslagna flaskor och knivar. Ordningsvakterna och övrig personal barrikerade sig först i restaurangköket, men tvingades till slut fly bakvägen varpå de hoppade in i sina bilar och körde därifrån.

Sent omsider anlände ytterligare sju polispatruller, piketstyrka och hundförare. Efter denna kraftansamling skingras mobben utanför krogen, och polisen stormar Bredaröbaren. En poliskontroll hade dessutom upprättats i Ösmorondellen, som stoppade samtliga bilar som kom körandes från Nynäshamn. En bil vägrade dock att stanna, och körde rakt igenom kontrollen. Polisen tog upp jakten och lyckades till slut få stopp på ekipaget som visade sig innehålla ett flertal av de pådrivande gärningsmännen.

Vi låter sista ordet gå till Ken Ring, vars blogg så vältaligt upplyser oss om kvällens begivenheter.

I går hade Nynäshamn finbesök av en massa kräk i form av oss. Det var galet med slagsmål och snuten sköt i luften så det var fett intressant och underhållande. Vi hade även med oss en DJ som alla kunde göra grejer med. Bevis den finns. Nu har vi käkat en fett äcklig pizza från en syrianpizzeria. Turken kokade kebabköttet och pizzan börjar redan knacka på dörren. Faan, jag kommer att pissa ut en pizza, ha ha. Ja ja, skitsamma, nu blir det porrfilm. Dj och fotograf får den.

Se där så mycket spännande information ni går miste om nästa gång ni läser en kort liten notis i tidningarna.

FATTAR NI HUR MYCKET LÖGNER DENNA VÄRLD INNEHÅLLER!!!

Shit..

Annonser

25 responses to “Fy fan

 • carl kläfsåsa

  hej ken på bloggen politisk inkorrekt läser vi om dej och undrar om det är sant det som står där?

 • Domme

  Ärligt, de e så här de brukar bli … Journalister behöver inte blåsa upp det hela till en stor grejj bara för att Ken är involverad, jag hörde att ken var toklugn och försökte lugna ner folk inne på klubben, get your facts straight…

 • Lasse

  Är det inte ganska tragiskt att det blir bråk i varje stad, varje helg? Går man inte ut för att ha kul? De som vet med sig att de inte kan gå ut utan att bråka skall fasiken hålla sig hemma hos mamma & pappa & få lite mer uppfostran!

 • Anela

  Det är inte ens lönt att läsa nyheter på politiskt inkorrekt, de är ändå så otroligt vinklade och raststiska!

  • margarita

   Politiskt Inkorrekt skriver om händelser som andra medier ignorerar, mörklägger eller rent av ljuger om. Så vem vinklar? Och när sanningen har blivit synonym för rasism?

 • Lasse_Blue

  https://www.flashback.org/sp24715194
  Patetiskt att så många väljer att tro blint på medier.

 • z

  @Anela, ja för här inne är det ju inte vinklat…

 • Henrik

  Snälla stanna i Kenya.

 • Krs

  Ken

  Låt dem snacka allt de vill!

  Ju fler som hatar dig desto fler älskar dig.

  Ken Ring är i särklass bäst i Sverige!

  Kör hårt
  Krs

 • norm

  ja, bråk med 100talet människor, folk som blir häktade för våldsamt upplopp händer ju varje helg, i varje stad.

 • Alpha

  Kanske därför de blev upplopp och en hel stad ödelags…

 • K

  Du är patetisk! hoppas du åker in….

 • Anela

  @Z, Tro vad du vill med det finns vittnen som tyder på att Ken talar sanning. Och det jag menar med vinklat är sättet dom pekar ut ”invandrarna” och hela tien upprepar det. (Det spelar väl ingen roll var man är född eller i vissa fall tom var ens föräldrar är födda?!)Så är det i alla deras andra artiklar cokså snlla gott folk blunda inte för rasismen!! Det är lätt när man själv inte är den som blir utsatt

 • Billy

  @Anela
  Men var det inte invandrargrupper som ställde till bråk då? Är väl fan inte rasistiskt att skriva sanningen.

  Sedan att Ken får uppmärksamhet är för han offentlig person och inte pga hudfärg.

  Politiskt Inkorrekt har som inriktning att skriva om de fall när vanlig media inte skriver ut att det invandrare och därför kan kännas som vinklat.

  • Lasse_Blue

   Jag va på plats och såg allt hända…
   90% av de som står i artikeln på Politiskt Inkorrekt är ren fantasi.
   ”… Har som inriktning att skriva om de fall när vanlig media…”
   Hahaha. Allt dom gör är att luska runt online efter rubriker dom känner kan bli saftiga och kryddar dom me råge, ganska precis på samma sätt som vecko revyn eller hänt extra….

   Att många tror blint på de som skrivs där är nått som skrämmer mig.

 • Boggerman

  ”intelligens nivå” är ett ord.

 • qoban

  hahajag var på plats och det var 1 invandrare så att kalla som ville trasha krogen får han blev slagen av vakter, för att han hade dryckit lite mycket.

  Ken gjorde absolut inget för att hetsa stämminigen, Hans fans gick upp på scenen för att visa kärlek flera gånger, ken sa inget han visade kärlek tillbaka. det var ordningsvakterna som började det hela när dem började svinga mot oskyldiga som drogs up på scenen. utanför va det en ordningsvakt som skapade kaos där me och det finns flera hundra pesoner som har sett det där.

  hahahaha patetiska horungar hoppas ni lär er något

 • Krs

  Det roligaste i hela historien är nog att jag garanterar att skitrika kids i fina förorter med Svenska föräldar köper Kens musik och lyssnar på den under täcket medan mamma och pappa pratar skit om invandring och hur farligt det är att gå ute nuförtiden.

  Fan vad löjligt
  Krs

 • illwillfn

  Jag väntar på en film som bevisar att…djuren är väl det mest passande ordet…åter igen ljuger. Som med polisinsatsen mot irakier i Danmark eller som med muslimerna som fick spel mot Lars Vilks så räknar jag med att blattarna ljuger och en film som visar deras vanliga beteende är på väg.

  Kan tänka mig att vi får se Ken Ring hänga från en lyktstolpe och kasta avföring på sina likar.

  Qoban (föga troligt att den är en männis…förlåt, det var inte politiskt korrekt…jag menar ”svensk” såklart) fick en sak rätt dock: ni (blattarna) är ofta horungar. Speciellt negrerna, de har ju en kultur bestående av att ha sex med absolut vad som helst (araberna brukar i alla fall hålla sig till sina håriga män/kvinnor/barn och getter).

 • MW

  Mannen ger ju svaret direkt.
  Stäng dörren här i Sverige och ta hand om de problem som finns i landet.
  Annars har vi inbördeskriget i form av gerillakrig hängande över oss om något år redan.

 • galen invandrare

  ken gjorde inte ett skit jag starta kaoset inte ken han visa kärlek..piz brush

 • BACKLURA NYNÄSHAMN

  Ken gjorde sitt han sjöng och softa. får vi inte som vi vill, pass på väktare polisen kan komma!
  fuck er wannabe gangster

 • Anonym

  JÄVLA SKITSNACK JAG VAR DÄR AV 100ST SÅ KANSKE 20VAR ”NYSVENSKAR” OCH DE 4SO´M BLEV ANHÅLLNA ÄR ALLA SVENSKA FÖRUTOM EN SOM E HALV FINNE!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: